Prof. Laki Krisztina

Ének Mesterkuzusa

 A Prelúdium Művészeti Alapítvány 2017 óta szervezi Laki Krisztina operaénekesnő magyarországi mesterkurzusait.  A kurzusok magyar és német nyelven zajlanak. Állandó korrepetitor Mezei Pál zongoraművész

 Várjuk azokat a magánének tanárokat, magánének szakos hallgatókat és minden kedves érdeklődőt is, akik passzív hallgatókként szeretnének részt venni a mesterkurzuson!

Tudnivalók

Időpontok, helyszínek

 A következő kurzus várható időpontjáról információt az alábbi email címen kérhet:
lakicoursehungary@gmail.com

Laki Krisztina pályafutása során vendégszerepelt többek között a kölni Opera, a bécsi Staatsoper, a milánói Scala, a hamburgi Staatsoper, a párizsi Nagyopera színpadain. A nemzetközi operaélet sztárjai – Domingo, Raimondi, Kiri Te Kanawa – és híres karmesterek – Carlo Maria Giulini, Bernard Haitink, Nicolaus Harnoncourt, Wolfgang Sawallisch, Georges Prètre, Sir Neville Mariner – körében aratta figyelemre méltó sikereit. Több mint 50 lemez, illetve CD felvételén vett részt.

Laki Krisztina 2001-ben visszavonult a színpadi szerepléstől, azóta nemzetközi és magyarországi mesterkurzusokat tart, valamint a brémai egyetem professzora. A fiatal hazai és nemzetközi énekes generáció szakmai mentora és segítője. Tanítványai befutott szólisták, neves operaházak tagjai, elismert koncert- és dalénekesek világszerte.

.

Képek laki krisztina pályájáról